Spring til indhold

Hen ad vejen

  Sidste dag på SmartLearningkontoret.

  Sikke en vild tid jeg kan se tilbage på over de sidste 5½ år: Som nyuddannet, uerfaren 50 årig humanist ankom jeg til SmartLearning en majdag i 2017, Diana tog mig under vingen og satte mig ind i undervisernes udfordringer med IT med projekt Boost.

  Derefter kom opgaverne med undervisningsmaterialer og -forløb, nogle forløb uden undervisere, andre som understøttelse af underviserens virke:

  • Tue skaffede mig mulighed for at lave censorkurset, hvor jeg designede for at kunne dokumentere effekt af undervisningsmaterialet.
  • Henrik, Tue, forskellige emneeksperter og jeg lavede den første generation af mikrokurser hos SmartLearning bl.a. med fokus på adfærd.
  • Med Henriks projektafdeling fik jeg lov til at lave mit eget didaktiske ‘take’ på adaptiv undervisning og deltage i Erasmus+, NordPlus og sektorprojekter.

  Man kan roligt sige, at jeg har ‘trådt mine barnesko’ her og jeg er taknemmelig for hvert et øjeblik og hver en erfaring jeg tager med mig.
  Fremover skal jeg arbejde med min hede drøm, dvs et helt korpus af sammenhængende undervisningsmaterialer. Min plan er at designe og strukturere materialerne, så det er vedligeholdelses’let’ i forhold til nødvendige opdateringer af enkeltdele i hvert undervisningselement og naturligvis bringe alt det med, som jeg har lært.
  Den chance har jeg fået pr 1. oktober på Forsikringsakademiet med Henrik som min leder og med dygtige kolleger. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at komme igang med mit næste eventyr i arbejdslivet.
  Men først skal jeg lige til Skotland for SmartLearning med et Erasmus+projekt 🙂

  20. september 2020

  Så skete det!

  Efter 26 mdr på SU og 12 mdr med dagpenge på dimmitendsats er jeg i dag blevet ansat! Jeg ved ikke som hvad, for hvor længe, hvor mange timer eller til hvilken løn – det finder jeg nok ud af på mandag. Fra maj har jeg arbejdet med didaktisk sparring med undervisere, med teknisk opsætning af digitale læringsaktiviteter, med udvikling af mikrolæringsforløb og så er vi ved at “støbe fundamentet for at arbejde med Learning Analytics. Og det er opgaverne, som jeg regner med at fortsætte med hos SmartLeaming.dk.

  17. november 2017

  Fra skiftedag til skiftedag.

  Idag for nøjagtigt otte år siden døde min far og dengang gik det op for mig, at livet ikke genudsendes i “directors cut” senere, altså udgaven, som livet “burde” have været. Så hvis jeg skulle gøre noget andet med mit liv end det jeg var igang med, så skulle det være nu. Og jeg har altid vidst, at jeg skulle læse mere. Ikke “videre”, bare “mere”.

  Et år senere flyttede jeg tilmin bak-ind-lejlighed i Taastrup, begyndte at læse enkeltfag på aftenskole og universitetet (og dumpede! TO gange!), gik i gang (næsten) med det samme igen, havde sejre og nederlag undervejs. Og pludselig er tiden gået.

  Idag, på skiftedagen otte år senere, har jeg afleveret mit speciale. Det føles ret vildt og jeg er på ingen måder sikker på om jeg består, for jeg har spændt buen hårdt og lært mig selv nyt (statistik) mens jeg skrev specialet. Jeg håber VIRKELIG jeg består! Men det var ikke karakteren jeg begyndte at læse for at få, det var for at blive klogere. Det er jeg blevet! Det er jo ikke så ringe endda 🙂

  1. november 2016

  Arbejdsmarkedet skriger da på uerfarne, nyuddannede humanister på 49 år….

  “Er der noget jeg har glemt at få ud af livet, som jeg endnu kan nå?” spurgte jeg mig selv, da jeg var 42 år og derfor skulle have min midlife-crisis. Svaret gav, at jeg for 4½ år siden flyttede ind i min bak-ind-lejlighed i Taastrup og begyndte på universitetet uden at have et konkret mål. Siden har jeg læst on/off, fuldtid, deltid og for sjov. Sidst tog jeg en suppleringsuddannelse til pædagogik (jeg er ikke bachelor), som jeg bestod i januar. I juni søgte jeg optagelse og blev optaget på IT-didaktisk design (IT=noget med computere, didaktik = sådan noget lærere gør og design pæne ting – DET lyder mystisk!) og i dag har jeg officielt sagt min stilling op efter 6 dejlige år i Borup! Den 3. september begynder mit nye liv som fuldtidsstudine og jeg glæder mig HELT vildt!

  31. juli 2014